AUGUMENTARE BUZE

augumentare buzelor, marire buze cu acid hialuronic

Cea mai folosită metodă de mărire a buzelor și cea mai recomandată de către medicii dermatologici este augumentarea/mărirea buzelor cu acid hialuronic.

1. Ce este acidul hialuronic și care este rolul acestuia?

Acidul hialuronic este o componentă esențială a țesutului conjunctiv, fiind prezent peste tot în organism. Cele mai mari concentrații se regăsesc în spațiile dintre celulele epiteliale  unde se asigură fermitate și umiditate pielii.

O dată cu trecerea timpului capacitatea organismului de a produce acid hialuronic scade, scăzând totodată  tonicitatea, elasticitatea și hidratarea pielii.

Rolul acidului hialuronic este de a contribui la secreția lichidului sinovial, ce asigură o lubrifiere a componentelor circulației, mai exact  transportă nutrienți către celule, purificând celulele de toxine.

Din punct de vedere estetic, acidul hialuronic este un material folosit pentru umplerea buzelor (oferindule în același timp volum și hidratare), estomparea cearcănelor precum și pentru corectarea ridurilor faciale.

2. Acidul hialuronic:

•    crește nivelul de hidratare al pielii

•    îmbunătățește elasticitatea

•    protejează pielea împotriva razelor UV.

3. Injectările cu acid hialuronic sunt dureroase?

Este o metodă non-invazivă, nedureroasă. Înainte de a începe procedura se administrează local o cremă anestezică, după care se începe tratamentul propriu-zis.

4. Cât timp își menține efectul prima intervenție și la ce perioadă putem repeta procedura?

Durata efectului poate varia între două intervale de timp, și anume există acid hialuronic care durează între 9-12 luni sau între 1-2 ani. În funcție de gradul de hidratare și metabolismul persoanei, efectul procedurii poate varia.Share with us!