CRIOLIPOLIZĂ

Criolipoliză

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament non-invaziv şi nedureros ce foloseşte o tehnologie performantă de criogenare (îngheţare) care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză Cool-Shaping reduce eficient ţesutul adispos localizat, având un sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată şi izolată, iar restul ţesutului şi fibrele de colagen sunt protejate.

Cum acţionează?

Criolipoliza răceşte în mod controlat şi gradat temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii. Ţesutul gras este atras în aplicator printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulaţia sanguină şi ajută la răcirea localizată a zonei.

Temperatura zonei scade până la -5°C / -11°C . Temperaturile scăzute elimină celulele adipoase fără să afecteze pielea sau muşchii. Faza finală a tratamentului este procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

Care sunt avantajele criolipolizei?

Procedura de îngheţare a ţesutului gras nu necesită incizii, anestezie (liposucţie), sau injectare (mezoterapie corporală). Nu este necesară internarea şi nu implică nici un disconfort pentru persoana care apelează la tratament, aşa încât, în timpul procedurii, se poate citi, asculta muzică sau chiar odihni. Nu implică o perioadă de recuperare, pacientul/clientul poate reveni la activităţile obişnuite, inclusiv la exerciţii fizice, imediat după terminarea şedinţei.

Un singur tratament este capabil să distrugă 25-40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează. Aceste rezultate sunt vizibile după 3 săptămâni de la prima şedinţă.

Pentru creşterea acurateţii şi eficienţei, Cool-Shaping va pune la dispoziţie 2 aplicatoare specializate. Fiecare este independent şi are propriul sistem de control şi vacuum.

Zone de tratament recomandate cu sistemul de criolipoliză şi vacuum COOL-SHAPING

+ zona abdomenului

+ zona feselor

+ zona taliei

+ zona coapselor

+ gambe

+ partea superioară a braţelorShare with us!