DERMAPEN

Ce este dermapenul și cum funcționează?

 

Este o procedură dermato-estetică, non-invazivă de ultimă generație, sub forma unui stilou, care folosește o serie de microace  detașabile de unică folosință care ajung în dermul pielii.  Pătrunderea acelor în piele, creează canale foarte fine care stimulează producția naturală de colagen.  Penetrarea pielii se face cu o anumită viteză și adâncime (de la 0,5 mm până la 2,5 mm)  în funcție de zonă și de gravitatea afecțiunilor tratate.

dermapen, dermatologie cluj

La ce te ajută această procedură?

Dermapenul tratează cicatricile de orice natură fie post acnee, arsuri sau cicatrici chirurgicale. Pe lângă cicatrici, tratează cu succes ridurile fine, porii dilatați, vergeturile și alopecia.

Afectarea pielii este minimă, nu provoacă arsuri/leziuni  sau traume asupra pielii.  Înainte de a începe procedura propriu zisă, se va aplica o cremă anestezică pentru a nu exista disconfort în timpul tratamentului.

Câte ședințe sunt recomandate?

Medicul dermatolog  va evalua pielea și zona de tratat pentru a  recomanda un plan de tratament adecvat. În general, pentru tratarea cicatricilor post acnee se recomandă 6 tratamentele la un interval de 4 săptămâni. Pentru tratarea vergeturilor se recomandă  aproximativ 4-8 tratamente, la interval de 4-6 săptămâni.

dermapen, dermatologie cluj

BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU MICROACE

+ refacerea generala a condiției pielii

+ timp de refacere scurt

+ reducerea ridurilor și liniilor fine

+ stimularea fibroblaștilor pentru producția de colagen

+ reducerea hiper-pigmentațiilor

+ penetrarea mai bună a ingredienților activi

AFECȚIUNI TRATABILE

+ hiperpigmentațiile, melasma, pete cauzate de expunerea la soare

+ pielea îmbătrânită și pielea flașcă

+ liniile de expresie și ridurile fine / medii

+ reducerea dimensiunii porilor

+ cicatrici și vergeturi

+ îngrijirea pre- și post intervenții de chirurgie estetică