Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare(înghetare) care elimina definitiv grasimea în exces. Procedura de criolipoliza Cool-Shaping reduce eficient tesutul adispos localizat, având un sistem de recire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate.

 

Cum actioneaza?

Criolipoliza raceste în mod controlat si gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii (stratul care se afla imediat sub piele). Tesutul gras este atras în aplicator printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sanguina si ajuta la racirea localizata a zonei.

Temperatura zonei scade pâna la -5°C / -11°C . Temperaturile scazute elimina celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Faza finala a tratamentului este procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

 

Care sunt avantajele criolipolizei?

Procedura de înghetare a tesutului gras nu necesita incizii, anestezie (liposuctie), sau injectare (mezoterapie corporala). Nu este necesara internarea si nu implica nici un disconfort pentru persoana care apeleaza la tratament, asa încât, în timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica sau chiar odihni. Nu implica o perioada de recuperare, pacientul / clientul poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei.

Un singur tratament e capabil sa distruga 25-40% din celulele adipoase din zona în care se lucreaza. Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamâni de la prima sedinta.

Pentru cresterea acuratetii si eficientei, Cool-Shaping va pune la dispozitie 2 aplicatoare specializate. Fiecare este independent si are propriul sistem de control si vacuum.

Zone de tratament recomandate cu sistemul de criolipoliza si vacuum COOL-SHAPING

+ zona abdomenului                                                                            

+ zona feselor

+ zona taliei

+ zona coapselor

+ gambe

+ partea superioara a bratelor

 


Copyright Centrul Medical Jamgossian 2011.
Metode de slabire prin Criolipoliza

Web design by SoftImpera

Urmariti-ne!