Dermatologie Cluj - Tratament Riduri Cluj Napoca

Intraceuticals / Tratament cu oxigen hiperbaric


Intraceuticals este un tratament facial revolutionar non-invaziv destinat ridurilor, care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau Acid hialuronic.

Cum functioneaza Intraceuticals?

Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric sa introduca in straturile profunde ale pielii substante benefice precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

 

Intraceuticals este in primul rand un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create.


Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire; acesta furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele. Acesta tehnologie duce la o hidratare superioara, dar se pot face tratamente specifice cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau antirid. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elastina. Pentru fiecare tratament este necesar un numar de 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase.
 

Tratament Riduri Cluj

 

Intraceuticals Rejuvenate               Infuzia Rejuvenate de la Intraceuticals este un tratament cu oxigen, non-invaziv, destinat hidratarii tenului, ridurilor, liniilor fine. Intraceuticals Rejuvenate este un tratament de hidratare a pielii si eliminare a ridurilor. Fiind vorba de tinerete si prospetime, Intraceuticals Rejuvenate este unul dintre tratamentele preferate ale vedetelor de la Hollywood.


O Infuzie de tratament Rejuvenate Intraceuticals are trei etape pentru a atinge rezultate imediate si semnificative
 1. Oxigenul sub presiune usoara introduce in straturile profunde ale pielii substante active ce ajuta la reintinerirea tenului, in acelasi timp calmandu-l si racorindu-l.

 2. Serul unic de intinerire contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse, contururi faciale imbunatatite si stralucire generala

 3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Rejuvenate asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.
   

  Din gama Rejuvenate fac parte si urmatoarele produse, care impreuna contribuie la eficacitatea tratamentului:

  1. Daily Serum – lifteaza - tonifica – hidrateaza

  2. Rejuvenate Hydration Gel – umple – intinde

  3. Rejuvenate Moisture Binding Cream – hraneste – hidrateaza – apara

  4. Rejuvenate Cleansing Gel – purifica –pregateste tenul 

  5. Rejuvenate Contour Eye Gel


Intraceuticals Opulence 


                  

                    O infuzie Intraceuticals Opulence este calmanta, relaxanta si potrivita pentru toate tipurile de ten. Cu Intraceuticals Opulence, tenul se va vedea mai tanar, mai stralucitor, mai luminos, printr-un singur tratament de calmare. Folosind tratamentul de infrumusetare si intinerire Intraceuticals Opulence, nuanta neuniforma a tenului este echilibrata, tenul pare si se simte hidratat, intinerit, stralucitor si proaspat.

Infuzia Intraceuticals Opulence parcurge trei etape pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

1. Oxigenul sub presiune usoara din aparatul Intraceuticals ajuta la depunerea unor substante active ce patrund in straturile cele mai profunde ale tenului, reintinerindu-l si in acelasi timp calmandu-l si racorindu-l.

2. Serul unic Intraceuticals Opulence contine acid hialuronic usor, o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti si un amestec de iluminatori botanici. Acidul hialuronic din tratamentul Intraceuticals Opulence ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite. Iluminatorii botanici fixati cu ajutorul oxigenului hiperbaric ajuta la echilibrarea nuantei tenului, iar vitamina C protejeaza si apara contra vatamarii provocate de mediu si imbatranirii premature a tenului.

3. Produsele pentru acasa Intraceuticals, combinate cu tratamentul din clinica asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului, pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.


Din gama Opulence fac parte si urmatoarele produse, care impreuna contribuie la eficientizarea tratamentului:

 

 1. Opulence Brightening Cleanser - curata - reda luminozitate

 2. Opulence Hydration Gel - red luminozitatea - hidrateaza - intinde

 3. Opulence Brightening Cream -  hraneste - reda luminozitate

Opulence Brightening Wand -  Targheteaza petele pigmentare neuniforme

 

Intraceuticals  Atoxelene

                        

                                                Serul unic Intraceuticals Atoxelene contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti in plus fata de Argireline. Acidul hialuronic din serul Intraceuticals Atoxelene ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite. Argireline din Intraceuticals Atoxelene are ca tinta liniile expresiei, asigurand  fermitate si elasticitate sporita pielii.

Produsele de suport Intraceuticals pentru tratament asigura straturi esentiale de hidratare, care incapsuleaza si suplimenteaza nutrientii necesari tenului pentru un efect de lifting instant si rezultate de lunga durata.

Din gama Atoxelene fac parte si urmatoarele produse, care impreuna contribuie la eficientizarea tratamentului:

 1. Atoxelene Daily Serum

 2. Atoxelene Line Wand 
   

Intraceuticals ClarityInfuzia Intraceutical Clarity exploateaza trei elemente pentru a atinge rezultate imediate si semnificative
 1. Oxigenul hiperbaric (oxigen sub presiune usoara) din Intraceuticals ajuta la depunerea unor substante active de sfidare a varstei in straturile mai profunde ale tenului, calmand si racorind tenul.
   
 2. Serul unic Intraceutials Clarity contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic din Intraceuticals Clarity ajuta la hidratarea imediata a tenului, fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si redefinirea conturulului facial.  Substantele active antibacteriene si Phytosphingosine din tratamentul cu oxigen hiperbaric Intraceuticals Clarity, calmeaza si echilibreaza pentru a rafina pielea in mod dramatic.
   
 3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Clarity asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

Din gama Clarity fac parte si urmatoarele produse, care impreuna contribuie la eficientizarea tratamentului:

 1. Clarity Gel Cleanser

 2. Clarity Gel Cleanser Sensitive 

 3. Clarity Treatment Gel

 4. Clarity Treatment Gel SensitIve 

 5. Clarity Blemish Wand

 6. Clarity Blemish Repair Wand Applicator Tips
   

Va asteptam cu drag la Centrul Medical Jamgossian pentru a va convinge de rezultate miraculoase ale acestor tratamente!
Centrul Medical Jamgossian Cluj - Cabinet Dermatologic Cluj Napoca - Dermato-Cosmetica Cluj 

Copyright Centrul Medical Jamgossian 2011.
Centrul Medical Jamgossian - Dermatologie Cluj - Cabinet Dermatologic Cluj Napoca - Intraceuticals

Web design by SoftImpera

Urmariti-ne!