Cabinet Dermatologic Cluj - Dermatologie Cosmetica Cluj


Microdermabraziunea

                 
                      Regenerarea celulara naturala se produce o data la 28 zile, in mod obsinuit, insa odata cu varsta acest proces este puternic incetinit. Mentinerea nivelulul de regenerare celulara se afla in stransa legatura cu aspectul de prospetime al tenului. 
 
Microdermabraziunea este o procedura cosmetica non invaziva de indepartare mecanica a stratului superficial al pielii cu scopul imbunatatirii aspectului si texturii pielii.

Tehnologia originala, foloseste cristale de aluminiu (in unele dispozitive se folosesc si alte tipuri de cristale, inclusiv sare si bicarbonat de sodiu). Exista riscul de inhalare al prafului abraziv sau de iritare al ochilor.


Microdermaabraziunea cu diamante 

Utilizeaza capete de tratament cu crisatale de diamant sterile, de dimensiuni si grade de abraziune diferite, extrem de utile pentru personalizarea tratamentului, ce se potrivesc atat pentru zonele dificil de accesat, cat si pentru cele mai sensibile tipuri de piele. In acelasi timp, aparatul are vacuum reglabil, constant, ceea ce duce la un tratament sigur, uniform si in profunzime.

       Avantaje:

  • Este lipsita de riscuri în cazul tratamentelor pielii sensibile din zona ochilor, gurii si gâtului
  • Trateaza eficient zonele greu accesibile ale pielii
  • O metoda hipoalergenica si igienica
  • Reduce efectele fotoimbatranirii si a semnelor de imbatranire naturala ale pielii (riduri fine, riduri de expresie, pierderea elasticitatii pielii, semne produse de acnee, pigmentari ale pielii) 
      
         Indicatii:
  • Acest tratament poate fi aplicat pe fata, gat, decolteu
        Rezultate
  • Rezultatele raman vizibile 2-3 saptamani, dar, totodata sunt cumulative.Un protocol tipic este de 6 tratamente la interval de 14 zile, apoi de intretinere, la intervalul stabilit impreuna cu medicul dermatologCentrul Medical Cluj - Dermatologie Cluj Napoca Dermato-Cosmetica Cluj


Copyright Centrul Medical Jamgossian 2011.
Dermatologie Cluj - Estetica Medicala Cluj Napoca Microdermabraziunea cu Diamante Cluj

Web design by SoftImpera

Urmariti-ne!