Intraceuticals

Tratament cu oxigen hiperbaric

             – Intraceuticals –

Cum funcţionează Intraceuticals?

Este un tratament facial revoluţionar non-invaziv destinat ridurilor. Înlocuieşte tradiţionalele tratamente invazive cu substanţe active precum botox sau acid hialuronic.

Cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric, introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde).

Acest tratament mai este cunoscut sub denumirea de tratamanet Madona, un tratament bazat pe tehnologia oxigenării hiperbarice şi pe infuzia în profunzime a serurilor special create.

Acest tratament e adresează cauzei apariţiei ridurilor şi degradării pielii cauzate de îmbătrânire. Acesta furnizează un flux continuu de oxigen printr-un aparat special.  Utilizează seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie în piele. Acesăa tehnologie duce la o hidratare superioară, dar se pot face tratamente specifice cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau antirid. Rezultatele se văd chiar după prima şedinţa. Tenul arată mai fresh şi bine hidratat din interior. Ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata şi este stimulată producţia de colagen şi elastina. Pentru fiecare tratament este necesar un număr de 6 şedinţe pentru rezultate spectaculoase.

Intraceuticals Rejuvenate

Intraceuticals Atoxelene

Intraceuticals Opulence

Intraceuticals ClarityShare with us!

You must be logged in to post a comment.