Microdermabraziune

Microdermabraziune

Ce presupunea această procedură?

Regenerarea celulară naturală se produce o dată la 28 zile, în mod obișnuit, însă odată cu vârstă acest proces este puternic încetinit. Menţinerea nivelului de regenerare celulară se află în strânsă legătură cu aspectul de prospeţime al tenului.

Microdermabraziunea este o procedura cosmetică non invazivă de îndepărtare mecanică a stratului superficial al pielii cu scopul îmbunătăţirii aspectului şi texturii pielii.

Tehnologia originală, foloseşte cristale de aluminiu (în unele dispozitive se folosesc şi alte tipuri de cristale, inclusiv sare şi bicarbonat de sodiu). Există riscul de inhalare al prafului abraziv sau de iritare al ochilor.

Microdermaabraziunea cu diamante

Utilizează capete de tratament cu cristale de diamant sterile, de dimensiuni şi grade de abraziune diferite. Extrem de utile pentru personalizarea tratamentului, ce se potrivesc atât pentru zonele dificil de accesat, cât şi pentru cele mai sensibile tipuri de piele. În acelaşi timp, aparatul are vacuum reglabil, constant, ceea ce duce la un tratament sigur, uniform şi în profunzime.

Care sunt avantajele microdermabraziuni cu diamante?

  • Este lipsită de riscuri în cazul tratamentelor pielii sensibile din zona ochilor, gurii şi gâtului
  • Tratează eficient zonele greu accesibile ale pielii
  • O metodă hipoalergenică şi igienică
  • Reduce efectele fotoîmbatrânirii şi a semnelor de îmbătrânire naturală ale pielii (riduri fine, riduri de expresie, pierderea elasticităţii pielii, semne produse de acnee, pigmentări ale pielii)

Indicaţii:

Acest tratament poate fi aplicat pe faţă, gât, decolteu

Când se vă rezultatele?

Rezultatele rămân vizibile 2-3 săptămâni, dar, totodată sunt cumulative.Un protocol tipic este de 6 tratamente la interval de 14 zile, apoi de întreţinere, la intervalul stabilit împreună cu medicul dermatolog
Share with us!

You must be logged in to post a comment.