EPILARE IPL-SHR

Epilare ILP-SHR

Ce este epilarea definitivă şi cum acţionează?

Epilarea IPL -SHR este o metodă foarte avansată de înlăturare a părului nedorit de pe corp şi faţă. Această tehnică de eliminare a firului de par foloseşte fascicule de lumina extrem de concentrate pentru a penetra foliculii (înveliş conjunctiv al rădăcinii părului) de par. În cadrul unei şedinţe se urmăreşte acţionarea asupra foliculiilor piloşi activi doarece doar aceştia se pot distruge, tocmai de aceea este nevoie de mai multe şedinţe la anumite intervale de timp pentru a depisa foloculii activi.

Avantajele epilării definitive
  • Tratamenul este foarte puţin dureros
  • Tratament non-invazim şi nu prezintă riscuri de infecţie
  • Economisiţi timp şi bani
  • Creşterea ulterioară este foarte lentă
  • Pot fi tratate toate zonele de pe corp şi faţă
  • Nu necesită foarte multe precauţii

Este dureros?

Nu. În primul rând, calitatea procedurii şi a aparatului asigura lipsa durerii în comparaţie cu epilarea cu ceară deoarece utilizează o tehnică modernă care diminuează orice disconfort. Tehnologia avansată de răcire, răceşte pielea în timpul şedinţei/ tratamentului, minimizează riscul de arsuri, menţinând în acelsi timp căldură în interiorul dermului (stratul mijlociu al pielii vertebratelor) unde sunt trataţi foliculii de par. Rezultatul final duce la îndepărtarea completă a firului de par fără durere.

De câte şedinţe am nevoie?

Tratamentul complet include un număr de 6-12 şedinţe, nu va putem spune un număr exact de şedinţe deoarece acestea variază în funcţie de organismul fiecărei persoane.

Cum ne pregătim înainte de începerea tratamentului?

Înainte de începerea tratamentului veţi fi pus/a la o pre-şedinţa în care va vom testa pielea la diferite intensităţi pentru a putea verifică la care din intesitati aveţi pielea sensibilă, iar pe parcurs vom putea constată de câte şedinţe aveţi nevoie. Este recomandat să întrerupeţi epilarea prin smulgere cu cel puţin 3 săptămâni înainte.În ziua tratamentului nu aveţi voie să va administraţi medicamente fotosensibilizante (care acţionează asupra anumitor afecţiuni a radiaţiilor luminoase şi ultraviolete) ţi nici să folosiţi creme autobronzate sau hidratante.

Ce trebuie să facem după epilare?

Trebuie să va aplicaţi crema hidratantă pe zonele tratate în fiecare zi până la următoarea şedinţa.
Nu trebuie să folosiţi ceară sau orice altă metodă de îndepărtare a părului.
Nu aveţi voie să va expuneti la razele solare sau la cele ultraviolete minim 15 zile după tratament.
Nu se recomandă duşurile fierbinţi 48h după efectuarea tratamentului.
Nu aveţ voie să efectuaţi tratamente de exfoliere pe zonele tratate.