Regulament vânzare “Gift Card Jamgossian”

              

Daca sunteti interesat de achizitionarea cadoului perfect va rugam sa ne contactati la 0378 119 906.
 
Art. 1. Organizator
Organizatorul campaniei este Centrul Medical Jamgossian cu sediul in Cluj-Napoca, str. Primaverii, nr.8. 
 
Gift Cardul Jamgossian  reprezinta un produs preplatit, valoarea acestuia fiind incasata in avans.
Gift Cardul Jamgossian nu este un card de credit, este nenominal si cu valabilitate limitata.
 
Art.3. Emitentul Gift Cardului
Emitentul Gift Cardului Jamgossian este Centrul Medical Jamgossian.
 
Art. 4. Durata
Gift Cardurile sunt valabile 6 (sase) luni de la data achizitiei lor, dupa aceasta perioada pierzandu-si valabilitatea.
Gift Cardurile Jamgossian se pot cumpara intr-o perioada nedetermiata, incepand cu data de 16.05.2017 si pana la data revocarii prezentului Regulament de catre Organizator.
 
Art. 5. Aria de desfasurare
Gift Cardul  Jamgossian poate fi achizitionat atat online pe www.centrulmedical.ro cat si la sediul Centrului Medical Jamgossian.
 
Art. 6. Dreptul de achizitie
Achizitionarea Gift Cardului  implica cunoasterea si acceptarea prezentului Regulament de Vanzare a Gift Cardului  Jamgossian.  
 
Art. 7. Mecanismul
Participantii au posibilitatea ss achizitioneze contra cost Gift Carduri Jamgossian cu valori predefinite, aceasta sunt personalizate in functie de nevoile clientilor.
Valoarea solicitata de catre client va fi trecuta fizic pe card.
 
- Gift Cardurile Jamgossian pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea oricarui serviciu de pe www.centrulmedical.ro.
- Fiecare Gift Card Jamgossian, permite inregistrarea acestuia in sistemul de facturare al emitentului vanzator.
- Gift Cardurile Jamgossian  se pot valorifica o singura data si se considera folosit atunci cand posesorul face o achizitie in cadrul Centrului Medical Jamgossian.    
- Pentru a putea utiliza mai multe gift carduri in aceeasi comanda, conditia obligatorie este ca, pretul serviciului/ serviciilor  sa fie mai mare decat valoarea cumulata a gift cardurilor.
- Valoarea  Gift Cardurilor Jamgossian nu se pot solicita si nu se va  putea oferi contravaloarea acestora in bani.
- In cazul in care un consumator detine mai multe Gift Carduri Jamgossian, este permisa insumarea valorii acestora pentru achizitionarea unui serviciu din cadrul Centrului Medical Jamgossian.
- La achizitionarea unuia sau a mai multor servicii care depseste/ depasesc valoarea Gift Carduri Jamgossian, consumatorul va achita diferenta printr-una din modalitatile de plata:  numerar sau cu card.  
 
Art. 8. Conditii de validitate
Pentru a achizitiona Gift Carduri Jamgossian, clientii trebuie sa acceseze site-ul  on-line: www.centrulmedical.ro  unde pot gasi mai multe informatii despre acest produs. Achizitia acestui card se poate efectua doar la sediul Centrul Medical Jamgossian. 
 
Art. 9. Solutionarea litigiilor
In cazul unor posibile litigii aparute intre organizator si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. 
Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente de la sediul organizatorului.
 
Art. 10.  Diverse
Acest regulament oficial este intocmit de Centrul Medical Jamgossian  si va fi adus la cunostinta publicului, conform legislatiei in vigoare in Romania, fiind disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe toata durata campaniei pe site-ul internet www.centrulmedical.ro
 
Beneficiarii Gift Cardurilor Jamgossian  nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani si nici nu pot solicita modificarea parametrilor promotiei.
Organizatorul isi rezerva dreptul permanent de a revizui si de a aduce modificari conditiilor ofertei prezente, precum si de a decide in orice moment incetarea acestei campanii. 
Instiintarea referitoare la revizuirea, modificarea, incetarea campaniei va fi afisata pe site-ul internet www.centrulmedical.ro, cu cel putin 3 (trei) zile inainte, intr-un loc vizibil si intra in vigoare de la data afisarii.
 
Prin achizitionarea Gift Cardurilor Jamgossian, participantii isi dau acordul cu privire la respectarea tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament.
 
 
 


Copyright Centrul Medical Jamgossian 2011.
Gift Card Jamgossian

Web design by SoftImpera

Urmariti-ne!