MEZOTERAPIE

Ce este mezoterapia ?

Mezoterapia este o tehnică estetică inovatoare, fiind un tratament care permite introducerea în profunzime a substanțelor active, acestea fiind injectate la nivelul dermului cu ajutorul unor ace foarte fine, astfel încât trauma este minimă.

De-a lungul anilor studiile au demonstrat că pielea poate fi stimulată/ajutată să își îmbunătățească textura și elasticitatea cu ajutorul unor substanțe biologice care regenerează țesutul, estompează ridurile și restabilește tonusul pielii.

mezoterapie, dermatologie cluj

Ce face acest tratament?

Acest tratament este utilizat pentru tratarea unui spectru de afecțiuni medicale (cictrici postacnee),  în același timp fiind foarte utilă și ca procedură estetică.

În primul rând:

  1. Atenuează cu succes ridurile și liniile de expresie minimizând adâncimea, densitatea și volumul ridurilor;
  2. Redă luminozitatea și fermitate pielii;
  3. Diminuează petele pigmentare, acneea și cuperoza;
  4. Reduce pungile de sub ochi, textura pielii de la nivelul gâtului și bărbiei;
  5. Pe lângă efectul de lifting facial, hidratează în profunzime pielea

Rezultatele sunt vizibile după prima ședință, pielea este mai fermă și mai luminoasă.

Când se recomandă acest tratament?

Tratamentul de mezoterapie facială este ideal pentru îmbunătățirea vizibilă și imediată a elasticității pielii. Datorită substanțelor introduse  la nivelul dermului și epidermului, se activează procesul de reparare și regenerare celulară a pielii uscate, deteriorate de soare și deshidratate. Este bine venit oricând acest tratament.

Cât durează acest tratament?

Durata acestui tratament este de 15 minute/zonă.  (luand în considerare și timpul necesar pregătirii de preprocedură, care presupune aplicarea locală a unui anestezic topic pentru aproximativ 30 min)