TRATAMENTE DE ALBIRE

Ce trebuie să știți despre albirea dinților

Centrul Medical Jamgossian utilizează pentru albirea dinţilor, noul sistem profesional Accelerator de Albire Polus produs de Beyond Corp UŞA. Pentru mai multe informaţii privind eficientă şi calitatea produselor Beyond, va rugăm să consultaţi site-ul Beyond România.

Este metodă prin care obţinem o modificare de până la 12 nuanţe pe cheia VITĂ a culorii smalţului.  Afectat de coloranţii datorate cafelei, tutunului, coloranţi iatrogeni alimentari şi chiar în colorațiile severe date de tratamentul cu tetraciclină (unde putem obţine o albire de până la 5 nuanţe pe cheia VITĂ).

Cât timp se menţine rezultatul de albire?

Menţinerea în timp a rezultatului de albire a dinţilor este de cel puţin 2 ani şi maxim 5 ani. Acesta poate fi influenţat de obiceiurile alimentare şi regimul de viaţă al pacientului.

Când este necesar să îți albești dinții?

Albirea dinţilor este necesară atunci când:

  • defectele cromatice sunt mari,
  • dinţi cu mai multe nuanţe sau cu o nuanţă închisă,
  • dinţi cu obturații necorespunzătoare,
  • dinții care își schimbă nuanţa smalţului din cauza cafelei, fumatului etc.
Cât durează şedinţa?

Medota profesională de albirea dinţilor se realizează într-o singură şedinţa, de 30 minute, implică folosirea unui gel cu peroxid de hidrogen 35%, care sub acţiunea unei surse de lumina cu un spectru special este activat şi eliberează oxigen în straturile de smalt.

Există restricţii alimentare?

După ce procedeul de albire al dinţilor s-a încheiat, restricţiile privind alimentele şi băuturile colorate, fumatul trebuie respectate doar 24 ore.Urmărește-ne activitate online 🙂

Leave a Reply