Dentist Cluj Napoca - Tratament Albire Dinti Cluj


Centrul Stomatologic Jamgossian utilizeaza pentru albirea profesionala a dintilor noul sistem profesional Accelerator de Albire Polus produs de Beyond Corp USA. Pentru mai multe informatii privind eficienta si calitatea produselor Beyond, va rugam sa consultati site-ul Beyond Romania.

Tratament Albire Dinti Cluj - Beyond PolusEste metoda prin care obtinem o modificare de pana la 12 nuante pe cheia VITA a culorii smaltului, afectat de coloratii datorate cafelei, tutunului, coloranti iatrogeni alimentari si chiar in coloratiile severe date de tratamentul cu tetraciclina (unde putem obtine o albire de pana la 5 nuante pe cheia VITA).

Mentinerea in timp a rezultatului de albire dinti este de cel putin 2 ani si maxim 5 ani si este influentat de obiceiurile alimentare si regimul de viata al pacientului. Albirea dintilor este necesara atunci cand defectele cromatice sunt mari, dinti cu mai multe nuante sau cu o nuanta inchisa, dinti cu obturatii necorespunzatoare, care schimba nuanta smaltului sau din cauza cafelei, fumatului etc.

Medota profesionala de albirea dintilor se realizeaza intr-o singura sedinta, de 30 minute, implica folosirea unui gel cu peroxid de hidrogen 35%, care sub actiunea unei surse de lumina cu un spectru special este activat si elibereaza oxigen in straturile de smalt.
Dupa ce procedeul de albire al dintilor s-a incheiat, restrictiile privind alimentele si bauturile colorate, fumatul trebuie respectate doar 24 ore.

Linkuri utile:

Intrebari frecvente privind albirea dintilor

VERSUS: Albirea dintilor in cabinet sau acasa?
 
Procedeul pentru albirea dintilor in cabinet cu Accelerator BEYOND

Copyright Centrul Medical Jamgossian 2011.
Tratamente de albire

Web design by SoftImpera

Urmariti-ne!