Terapia Vampir PRP

Terapia Vampir PRP

Ce este Terapia Vampir sau My Cells?

Este cea mai modernă procedura de lifting facial care se bazează pe folosirea nutrienţilor din propriul sânge al pacienţilor, care stimulează procesele de regenerare şi reparare autentice al organismului nostru.

Scopul:frânează procesul de îmbătrânire şi combate efectele negative care se abat asupra pielii, generate de poluare, alimentaţie nepotrivită, expunerea la razele ultraviolete sau stres.

Cum se efectuează procedura? Este dureroasă?

Mai întâi vi se va aplică o crema anestezică pe faţă, gât şi decoleteu timp în care veţi aştepta 30 de minute.

Procedura constă în recoltarea a 10ml de sânge de la pacient care se varsă în interiorul unei eprubete sterile. Între timp se va procesa rapid sângele pentru a selecta plasmă cu trombocite, sunt acele celule care conţin factori de creştere şi reparare. Această plasmă bogată în trombocite se va injecta în piele cu ajutorul unui ac foarte mic şi fin pe toată faţă, gât şi decolteu, insistând pe riduri şi pe zonele cu probleme.

Este dureroasă?

NU este foarte dureros, veţi simţi poate o senzaţie de pişcătură, dar crema anestezică îşi va face efectul. Toată aceste etape de recoltare şi prepare se vor efectua rapid în prezenţa pacientului.

Ce se întâmplă după finalizarea primei şedinţe?

După terminarea injectării, vi se va aplică o crema anestezică calmantă amestecată cu o cantitate mică de plasmă proprie, crema pe care o veţi putea păstra pe faţă până la sfârşitului zilei.

Cum va arată pielea după tratament? Se vor vedea semnele de la ace?

Pielea va fi puţin înroşită sau puţin unflata imediat după tratament, dar aceste efecte vor dispărea total în câteva ore sau în interval de o zi. Dacă va întrebaţi că se vor vedea mici semne lăsată de la mici inteparaturi, răspunsul este nu.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

Terapia Vampir este recomandată pentru îmbunătăţirea tonusului şi texturii pielii,

ajută atât la estomparea ridurilor cât şi la căderea părului.

Beneficiile acestui tratament sunt următoarele:

  • Reîntinereşte piele
  • Revitalizează şi regenerează pielea
  • Hidratează pielea în profunzime
  • Atenuează ridurile/cearcănele/cicatricile post-acneice
  • Redă strulucirea sănătoasă şi naturală tenului

De câte şedinţe am nevoie?

Medicul dermatolog îţi va recomandă numărul adecvat de sesiuni de tratament precum şi catitatea necesară de celule la fiecare şedinţa.

În mod normal sunt recomandate 2-3 şedinţe de tratament cu rezultate de până la 1 sau 2 ani.Share with us!

You must be logged in to post a comment.