Eroul lunii Noiembrie – Mărul!

Eroul lunii Noiembrie – Mărul!

Eroul lunii Noiembrie!
Poate vă întrebați cine este eroul lunii? și despre ce este vorba. Începând cu acest eveniment, Centrul Medical Jamgossian va organiza lunar 3 evenimente, fiecare dintre ele vor fi axate pe unul din cele 3 servicii pe care le oferim și anume: stomatologie, dermatologie și nutriție
Primul eveniment din luna noiembrie a fost dedicat alimentației și consumului de fructe, în special consumului de mere. De ce mărul este eroul? Deoarece merele dețin anumite „puteri magice” benefice organismului uman.
Merele, au un indice glicemic scăzut, datorită conținutului de fibre. Acest lucru, împreună cu conținutul ridicat de flavonoide ( sunt o clasă de metaboliţi secundari ai plantelor, cunoscuţi pentru proprietăţile lor antioxidante), pot contribui la îmbunătățirea sensibilității la insulină, fiind foarte important atât pentru gestionarea greutății, cât și pentru prevenirea diabetului.
O altă putere magică a merelor de care trebuie să fim conștienți, acestea facilitează digestia, tranzitul intestinal. Previn constipația dar și diarea, hemoroizii și acumularea de toxine în organism.
Pe lângă faptul că sunt extrem de bogate în antioxidanți,  ne protejează celulele de radicalii liberi. Cauzați de factori precum poluarea, fumul de țigară și razele UV. Fibre dietetice necesare pentru a susține un sistem digestiv sănătos, precum vitaminele A, C, K și vitamina B7, se regăsesc în mere.  Pe lângă faptul că, consumul de mere reduc colesteroulul. Acestea au un efect protectiv împotriva cancerului.
Pe lângă toate beneficiile enumerate mai sus, atenția acordată alimentației este primordială.

Comments are closed.

Cluj Napoca

Str. Primaverii, Nr. 8

+40 378 119 906

Suna acum?

Luni-Joi: 8:00 - 21:00

Vineri: 8:00 - 17:00

Programeaza-te!

office@centrulmedical.com
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com