Albirea dentară profesională NU distruge smalțul dinților!

25 ian.
albirea dentara profesionala, tratament de albire a dintilor pret ,albire dentara profesionala
Întrebarea care stă pe buzele tuturor, Oare albirea dentară profesională distruge smalțul dinților? “.
Recomandările și sfaturile găsite în online, despre albirea dentară profesională, nu sunt întotdeauna cele mai valide. Dacă informația nu este găsită pe un site de specialiate sau pe site-ul oficial al unui cabinet stomatologic.

Primul lucru de care trebuie să fi conștient atunci când vine vorba despre albirea dentară profesională este; tratamentul de albire profesională realizat în cadrul unui cabinet stomatologic este mai eficient din toate punctele de vedere, decât un tratament de albire realizat acasă sau cu ajutorul altor produse de albire care promit “minuni”.
În cadrul Centrului Medical Jamgossian, albirea dentară profesională este realizată cu ajutorul lămpii de albire, Beyond.  Recunoscută la nivel mondial, ca fiind cea mai sigură și eficientă metodă de albire.
Datorită tehnologiei din prezent, albirea dentară profesională realizată cu lampa Beyond nu distruge smalțul dinților. Gelul de albire conține peroxid de hidrogen în  concentrație de 35%, singurul germicid (substanță care distruge germenii dăunători omului) compus doar din apă și oxigen. Peroxidul de hidrogen, omoară microorganismele prin oxidarea acestora, fiind un proces de ardere controlată.
Atunci când peroxidul de hidrogen reacționează cu un material organic, se descompune în oxigen și apă. La fel se întâmplă și în cazul procesului de albire, în prima fază se izolează gingiile cu o soluție (care protejează gingia) care se întărește tot cu lampă fotopolimerizabilă, după care se aplică gelul de albire pe dinți într-un strat gros de 2 mm. Datorită luminii produsă de lampa Beyond, gelul de albire este descompus, doar oxigenul intrând în contact cu smalțul dinților.
Cu ajutorul lămpii de albire Beyond putem obține o modificare de până la 12 nuanțe a culorii smalțului. Efectele albirii dentare profesionale durează pe o perioadă de 2 ani de zile, dar depinde foarte mult de preferințele culinare ale pacientului precum și de consumul de cafea, țigări vin, ceai negru, precum și de modul de întreținere și igienizare a dinților.
Pentru întreținerea/continuarea tratamentului se recomandă folosirea benzilor de albire White Crest. Tratamentul de albire dentară se recomandă o dată la 2 ani.
Share:

Comments are closed.

Primăverii, Nr. 8

Cluj-Napoca, România

+40 378 119 906

Contactați-ne!

Program

Luni, Miercuri: 08:00-20:00 Marți, Joi: 08:00-21:00 Vineri: 08:00-16:00

Programați-vă!

office@centrulmedical.com