6 strategii care te ajută să ai un stil de viață sănătos

6 strategii care te ajută să ai un stil de viață sănătos

6 strategii care te ajută să ai un stil de viață sănătos

 

Să trăiești sănătos nu înseamnă să acorzi atenție numai alimentației. Atenția trebuie îndreptată și asupra exercițiilor fizice, întrucât acestea îmbunătățesc sănătatea inimii și a organismului. Datorită acestui fapt, US Department of Health and Human Services, recomandă să faceți mișcare 150 de minute pe săptămână la intensitate moderată sau 75 de minute la intensitate ridicată.
În urmă unui studiu realizat în anul 2016 de către Gallup-Sharecare Well-Being Index arată ca doar 53,4% dintre adulți au declarat că fac mișcare cel puțin 30 de minute de trei ori pe săptămână. Cu siguranță că și 30 de minute de mișcare sunt acceptate, în comparație cu nimic.
Cât timp abordăm un stil de viață sănătos și constant, rezultatele vor fi vizibile cu siguranță! Vă propunem următoarele șase stiluri de strategii de gândire:

 

  1. Identificați obstacolele de top – unul din obstacolele foarte des întâlnite este timpul, astfel încât prioritățile noastre trebuie doar puțin ajustate.
  2. Alegeți ceea ce vă place, nu ceea ce va arde cele mai multe calorii – dacă exercițiile pe care le faceți nu vă fac plăcere, atunci încercați activități diferite.
  3. Găsiți factori de motivare externi – puteți să ascultați muzică în timpul activitățiilor fizice. Se știe că muzica ne poate schimba radical starea de spirit, crește randamentul concentrării și eliberează organismul de efectele nocive ale stresului.
  4. Planificați-vă antrenamentele în fiecare săptămână – e important e aveți un plan bine structurat, pe săptămâni. Pe principiul ”azi un pic, mâine încă un pic”, veți putea observa cu ochiul liber cum se îmbunătățește starea dumneavoastră fizică și nu numai.
  5. Fiți flexibili – cu toate că v-ați stabilit un program de exerciții zilnic, nu înseamnă că nu mai pot interveni și alți factori disturbatori.
  6. Amintiți-vă ”de ce?” ! – adoptarea unui obicei nou nu este niciodată un lucru ușor, iar ispitele vor fi întotdeauna acolo, pentru a vă îndepărta de obiectivul propus.

 

 

Sursa: https://goo.gl/tN34L4

 

Comments are closed.

Cluj Napoca

Str. Primaverii, Nr. 8

+40 378 119 906

Suna acum?

Luni-Joi: 8:00 - 21:00

Vineri: 8:00 - 17:00

Programeaza-te!

office@centrulmedical.com
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com