6 metode surprinzătoare de estompare a ridurilor

19 apr.

6 metode surprinzătoare de estompare a ridurilor

  1. Încercați să dormiți pe spate! Dormitul în anumite poziții contribuie la apariția formării ridurilor. Dormitul pe o parte contribuie la apariția ridurilor în zona pomeților și bărbiei, în timp ce dormitul pe burtă contribuie la adâncirea ridurilor din jurul ochilor.
  2. Consumați pește, în special somon! Somonul – împreună cu alți pești de apă rece – este o sursă bună de acizi grași omega 3 care pot ajuta la estomparea ridurilor prin stimularea restructurării celulelor pielii. Specialiștii susțin că acizii grași hrănesc pielea și o păstrează tânără și luminoasă.
  3. Încercati, pe cât putință, să nu vă încruntați! Încruntările sau mișcările faciale repetitive acționează asupra formării ridurilor. Apelați la ochelari de citit în cazul în care întâmpinați dificultăți de vedere și protejați-vă ochii și pielea de razele solare.
  4. Apelați la rutina de îngrijire cu acizi alfa hidroxi (AHA) ! Acidul alfa hidroxi este o substanță pe care o întâlnim în majoritatea produselor cosmetice, însă puține persoane cunosc beneficiile acesteia. Diferite forme AHA ajută la îmbunătățirea aspectului porilor, ridurilor fine și contribuie la producerea colagenului.
  5. Nu exagerați în ceea ce privește spălarea feței! Potrivit studiilor, apa de la robinet îndepărtează barierele naturale ale pielii. Pentru o curățare mai delicată, specialiștii recomandă apelarea la produse de curățare hidratante.
  6. Hidratați-vă tenul cu vitamina C! Unele studii au demonstrat că prezența vitaminei în cremele de față pot ajuta la creșterea cantității de colagen și protejează pielea împotriva razelor solare.

 

 

Sursa: https://www.webmd.com/beauty/ss/slideshow-reducing-wrinkles

Share:

Comments are closed.

Primăverii, Nr. 8

Cluj-Napoca, România

+40 378 119 906

Contactați-ne!

Program

Luni, Miercuri: 08:00-20:00 Marți, Joi: 08:00-21:00 Vineri: 08:00-16:00

Programați-vă!

office@centrulmedical.com