Slăbește fără bisturiu, cu tratamente de criolipoliză

30 aug.
criolipoliza
Criolipoliza este un tratament non-invaziv și nedureros ce folosește o tehnologie performantă de criogenare (inghețare) care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză Cool-Shaping reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului și fibrele de colagen sunt protejate.
Criolipoliza răcește în mod controlat și gradat temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii. Țesutul gras este atras în aplicator printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sanguină și ajută la răcirea localizată a zonei. Temperatura zonei scade până la -5 °C / – 11 °C. Temperaturile scăzute elimină celulele adipoase fără să afecteze pielea sau mușchii. Faza finală a tratamentului este procesul natural de eliminare a grăsimilor, prin sistemul limfatic. Un astfel de tratament nu necesită incizii, anestezii sau injectări și nu implică o perioadă de recuperare. Dumneavoastră puteți reveni la activitășile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după terminarea ședinței.
Un singur tratament este capabil să distrugă 25-40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează, iar rezultatele sunt vizibile după 3 săptămâni de la prima ședință.
Sistemul de criolipoliză și vacuum-ul COOL-SHAPING vă ajută să slăbiți doar unde aveți nevoie, fie că vorbim de zona abdomenului, a feselor, a taliei, a coapselor sau de partea superioară a brațelor.
Programează-te acum pentru un tratament de slăbire prin criolipoliză!

 

 

 

 

Share:

Comments are closed.

Primăverii, Nr. 8

Cluj-Napoca, România

+40 378 119 906

Contactați-ne!

Program

Luni, Miercuri: 08:00-20:00 Marți, Joi: 08:00-21:00 Vineri: 08:00-16:00

Programați-vă!

office@centrulmedical.com