Beneficiile peelingului chimic

20 sept.
peeling facial
Peelingul este o metodă dermato-cosmetică folosită cu scopul de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii în vederea stimulării funcției celor din straturile profunde. Dacă sunteți în căutarea tinereții, vă recomandăm acest tratament.
Peelingul chimic soluționează în primul rând problema ridurilor fine de expresie de sub ochi și din zona gurii. Acest tratament se adresează tenurilor acneice, dar și tenurilor care se confruntă cu petele pigmentare, încercând să diminueze atât intensitatea petelor pigmentare, cât și celor solare. Scopul unui astfel de tratament presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanțe chimice care are rolul de a îndepărta celulele moarte și stimula regenerarea celulară.
Există mai multe variante de peeling chimic, în funcție de tipul de piele. Este vorba despre: peeling superficial, mediu și peeling profund.
  • Peelingul superficial se adresează pacienților cu piele mai sensibilă, fiind și cel mai blând tip de peeling realizat în majoritatea cazurilor cu acizi diluați, alphahidroxici. Acest tip de peeling tratează liniile fine, petele de pigment, pielea uscată și cicatricile incipiente cauzate de acnee.
  • Peelingul mediu se adresează pacienților care dețin semne profunde, precum cicatricile lăsate de acnee și petele cafenii.
  • Peelingul profund se adresează pacienților cu semne accentuate și vizibile precum cicatrici, riduri și diferite leziuni. Acest tip de peeling presupune efectuarea unei intervenții chirurgicale.
Medicul dermatolog recomandă efectuarea acestui tratament pe perioada iernii, în anotimpul rece, deoarece după efectuarea unui tratament de peeling chimic, pielea nu trebuie expusă razelor solare.
Efectele vizibile după finalizarea tratamentului
  • ten mai luminos
  • piele cu un aspect mai sănătos și mai bine hidratat
  • reducerea petelor de pe față
  • dispariția petelor de pe față
  • diminuarea cicatricilor acneice
Programează-te acum!
Share:

Comments are closed.

Primăverii, Nr. 8

Cluj-Napoca, România

+40 378 119 906

Contactați-ne!

Program

Luni, Miercuri: 08:00-20:00 Marți, Joi: 08:00-21:00 Vineri: 08:00-16:00

Programați-vă!

office@centrulmedical.com