Oxigenul hiperbaric, secretul tineretii

4 oct.
oxigen hiperbaric
Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament facial revoluționar non-invaziv, destinat ridurilor. Înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active precum botox sau acid hialuronic.
Cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric, straturile profunde ale pielii pot primi substanțe benefice precum acid hialuronic, vitamine  (A,C,E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Acest tratament mai este cunoscut sub denumirea de tratament Madona, un tratament bazat pe tehnologia oxigenării hiperbarice și pe infuzia în profunzime a serurilor special create.
Un astfel de tratament se recomandă în cazul apariției ridurilor și a degradării pielii cauzate de îmbătrânire. Această tehnologie duce la o hidratare superioară, dar se pot face tratamente speciale, cum ar fi tratament antiacneic sau cel de albire.
Rezultatele se văd chiar după prima ședință: tenul este mai bine hidratat, arată mai fresh, ridurile sunt reduse drastic, iar pielea este oxigenată. De asemenea, este stimulată și producția de colagen și elastină. Pentru rezultate și mai spectaculoase, medicii dermatologi recomandă minim 6 ședințe pentru fiecare tratament.

 

Programează-te acum!

Share:

Comments are closed.

Primăverii, Nr. 8

Cluj-Napoca, România

+40 378 119 906

Contactați-ne!

Program

Luni, Miercuri: 08:00-20:00 Marți, Joi: 08:00-21:00 Vineri: 08:00-16:00

Programați-vă!

office@centrulmedical.com