Peeling Chimic

Peeling Chimic

Ce este peelingul chimic?

Peelingul este o metodă dermato-cosmetică folosită cu scopul de a îndepărta celulele moarte de la suprafaţa pielii în vederea stimulării funcţiei celor din straturile profunde. Dacă sunteţi în căutarea tinereţii, va recomandăm acest tratament.

Scopul acestui tratament presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanțe chimice care are rolul de a îndepărta celulele moarte şi stimula regenerarea celulară.

Care sunt beneficiile peelingului chimic?
Soluţionează în primul rând problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii. Acest tratament se adresează tenurilor acneice dar şi tenurilor care se confruntă cu petele pigmentare, încercând să diminueze atât intensitatea petelor pigmentare cât şi celor solare.

Efectele vizibile după finalizarea tratamentului.

  • Ten mai luminos;
  • Piele cu un aspect mai sănătos şi mai bine hidratat;
  • Reducerea ridurilor superficiale
  • Dispariţia petelor de pe faţă
  • Diminuarea cicatricilor acneice

 

 Există mai multe tipuri de peelinguri?

Da există, mai multe multe variane de peeling chimic în funcţie de tipul de piele.

Este vorba despre 3 tipuri de peelinguri: peeling superficial, mediu şi peeling profund.

  • Peelingul superficial – se adresează pacienţilor cu piele mai sensibilă, fiind şi cel mai blând tip de peeling realizat în majoritatea cazurilor cu acizi diluaţi, alphahidroxici. Acest tip de peeling tratează liniile fine, petele de pigment, pielea uscată şi cicatricile incipiente cauzate de acnee.
  • Peelingul mediu – se adresează pacienţilor care deţin semne profunde, precum cicatricile lăsate de acnee şi petele cafenii.
  • Peeling profund – se adresează pacienţilor cu semne accentuate şi vizibile precum cicatrici, riduri şi diferite leziuni. Acest timp de peeling presupune efectuarea unei intervenţii chirurgicale.

Cu toate acestea medicul dermatolog va fi  în măsură, să stabilească, tipul de peeling folosit în funcţie de gravitatea afecţiunii tratate sau profunzimea ridurilor.

Când trebuie efectuat acest tratament?

Medicul dermatolog recomandă efectuarea acestui tratament pe perioada iernii, în anotimpul rece deoarece după efectuarea unui tratament de peeling chimic pielea nu trebuie expusă razelor solare.Primăverii, Nr. 8

Cluj-Napoca, România

+40 378 119 906

Contactați-ne!

Program

Luni, Miercuri: 08:00-20:00 Marți, Joi: 08:00-21:00 Vineri: 08:00-16:00

Programați-vă!

office@centrulmedical.com