Detalii implanturi dentare

Avantajele utilizării implanturilor în restaurările dinților lipsă

  1. De lungă durată:

   Implanturile dentare după osteointegrare au durabilitate pe termen lung făcându-le o opțiune durabilă și fiabilă pentru înlocuirea dinților lipsă.

  2. Aspect și senzație naturală:

   Implanturile prin restaurarea edantatiilor (a dinților lipsă) oferă confort atât funcțional cât și estetic.

  3. Vorbire și masticatie îmbunătățite:

   Implanturile funcționează ca si dinții naturali, permițând o vorbire îmbunătățită și o masticatie mai eficientă în comparație cu alte opțiuni de înlocuire a dinților.

  4. Conservarea sănătății osoase și orale:

   Implanturile ajută la conservarea osului maxilar și la prevenirea pierderii osoase, care poate apărea atunci când lipsesc dinții. De asemenea, nu necesită modificarea dinților adiacenți, promovând sănătatea orală generală.

  5. Încredere sporită:

   Cu implanturi, persoanele își pot recăpăta încrederea și stima de sine având un zâmbet complet și funcțional.

Este important de reținut că alegerea mărcii implantului trebuie făcută în consultare cu un specialist în implantologie.

Acesta poate evalua nevoile individuale ale pacientului și poate recomanda cea mai potrivită soluție de implant pe baza unor factori precum structura osoasă, sănătatea orală și obiectivele de tratament.

Implantul dentar OSSTEM

De ce să alegem implantul OSSTEM?

Osstem Implant este o companie de implanturi dentare cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și soluțiile inovatoare. Există mai multe motive pentru care profesioniștii din domeniul stomatologic aleg implantul Osstem:

  1. Experienta și inovație

   Osstem Implant are un accent puternic pe cercetare și dezvoltare, ceea ce duce la crearea de tehnologii și soluții avansate pentru implanturi.

  2. Gama de produse

   Acestea oferă o gamă largă de sisteme de implant, componente și opțiuni protetice, oferind flexibilitate pentru diferite nevoi clinice.

  3. Succes clinic

   Implantul Osstem are un istoric dovedit de rezultate clinice de succes și satisfacție a pacientului, susținut de cercetări și teste ample.

  4. Prezență globală

   Compania are o prezență internațională puternică, făcând produsele lor accesibile profesioniștilor din întreaga lume.

  5. Instruire și asistență

   Osstem oferă instruire și resurse educaționale complete pentru profesioniștii din domeniul stomatologic, asigurând utilizarea corespunzătoare a produselor și tehnicilor lor.

  6. Asigurarea calității

   Implanturile Osstem sunt fabricate conform standardelor riguroase de calitate, oferind asigurare a siguranței și fiabilității.

Implant dentar OSSTEM

Solicită o programare

Veți fi contactat, în cel mai scurt timp, pentru a confirma programarea.