Detalii implanturi dentare

Avantajele utilizării implanturilor în restaurările dinților lipsă

  1. De lungă durată:

   Implanturile dentare după osteointegrare au durabilitate pe termen lung făcându-le o opțiune durabilă și fiabilă pentru înlocuirea dinților lipsă.

  2. Aspect și senzație naturală:

   Implanturile prin restaurarea edantatiilor (a dinților lipsă) oferă confort atât funcțional cât și estetic.

  3. Vorbire și masticatie îmbunătățite:

   Implanturile funcționează ca si dinții naturali, permițând o vorbire îmbunătățită și o masticatie mai eficientă în comparație cu alte opțiuni de înlocuire a dinților.

  4. Conservarea sănătății osoase și orale:

   Implanturile ajută la conservarea osului maxilar și la prevenirea pierderii osoase, care poate apărea atunci când lipsesc dinții. De asemenea, nu necesită modificarea dinților adiacenți, promovând sănătatea orală generală.

  5. Încredere sporită:

   Cu implanturi, persoanele își pot recăpăta încrederea și stima de sine având un zâmbet complet și funcțional.

Este important să vă consultați cu un medic specialist implantolog pentru a determina dacă implanturile dentare sunt opțiunea potrivită pentru nevoile dumneavoastră dentare specifice.

Zimmer Biomet Dental este cunoscut pentru soluțiile sale inovatoare pentru implanturi și pentru gama cuprinzătoare de produse

Implant dentar Zimmer

  1. Tehnologie avansată

   Zimmer Biomet Dental este în fruntea tehnologiei implanturilor, oferind modele și materiale inovatoare pentru a îmbunătăți stabilitatea implantului, osteointegrarea și succesul pe termen lung.

  2. Portofoliu diversificat de produse

   Zimmer Biomet Dental oferă o gamă largă de sisteme de implant, protetice și produse regenerative, oferind soluții pentru diferite scenarii clinice și nevoi ale pacienților.

  3. Cercetare clinică și dovezi

   Compania pune un accent puternic pe cercetarea clinică și pe stomatologia bazată pe dovezi, cu o mulțime de date științifice care susțin eficacitatea și fiabilitatea sistemelor lor de implanturi.

  4. Reputație și prezență la nivel Mondial

   Zimmer Biomet Dental este un furnizor de implanturi dentare recunoscut la nivel global, cu o prezență puternică în multe țări, asigurând accesibilitatea și sprijinul profesioniștilor din întreaga lume.

  5. Asigurarea calității

   Implanturile dentare Zimmer Biomet sunt fabricate conform standardelor stricte de calitate, asigurând siguranță, precizie și performanță.

Trabecular Metal este un biomaterial utilizat în sistemele de implanturi Zimmer Biomet Dental.

Este un material tridimensional extrem de poros, conceput pentru a imita structura și proprietățile osului spongios.

Iată câteva caracteristici și beneficii cheie ale Trabecular Metal în implanturile Zimmer:

  1. Proprietăți biomecanice

   Trabecular Metal are o structură de pori unică, deschisă, interconectată, care promovează creșterea și vascularizarea osoasă, oferind stabilitate biomecanică excelentă și sprijin pentru osteointegrare.

  2. Stabilitate pe termen lung

   Combinația de rezistență și porozitate în Trabecular Metal permite stabilitatea pe termen lung și integrarea funcțională cu osul din jur, contribuind la succesul general al implantului.

  3. Succes clinic

   Trabecular Metal a demonstrat succesul clinic în diverse aplicații de implant dentar, inclusiv în medii osoase dificile în care materialele tradiționale de implant pot avea limitări.

  4. Aplicații versatile

   Zimmer Biomet Dental utilizează Trabecular Metal într-o gamă de modele și componente de implant, oferind versatilitate în abordarea diverselor situații clinice și nevoi ale pacienților.

  5. Tehnologie dovedită

   Trabecular Metal a fost cercetat și utilizat pe larg în aplicații ortopedice și stomatologice, cu un corp solid de dovezi științifice care îi susțin eficacitatea și biocompatibilitatea.

Trabecular Metal implant dentar Zimmer

Trabecular Metal reprezintă un biomaterial inovator, care își propune să sporească predictibilitatea și succesul pe termen lung al tratamentelor cu implant dentar.

Solicită o programare

Veți fi contactat, în cel mai scurt timp, pentru a confirma programarea.