IMPLANTOLOGIE

Implantologie

Ce trebuie să știu despre implanturi?

Implanturile dentare înlocuiesc rădăcina unui dinte lipse prin intermediul unei piese din titan pe arcada dentară. Dacă vă întrebați ce este titanul? Este un element chimic mai exact un metal alb argintiu cu o duritate foarte mare.

Titanul este compatibil?

Un biomaterial este considerat biocompatibil când nu reacţionează cu organismul unde este implantat şi nu eliberează produşi toxici pentru organism. Biocompatibilitatea este definită ca lipsă a interacţiunilor între materialul implantat şi materialul care îl înconjoară.

Din ce este compus un implant?

1. o piesă intraosoasa = RĂDĂCINA, spiralată cu lungime şi diametru variabil, depinzând de caracteristicile volumetrice ale structurii osoase în care se implantează

2. o piesă extraosoasa = BONT PROTETIC, care va susţine structura protetică

NOU – Împlante cu încărcare imediată (de la 2 săptămâni la 2 luni)

Despre Implantul Dentar Zimmer – Implantul TSV

Compania Zimmer Dental oferă una dintre cele mai complexe linii de produse din sfera reconstrucţiei şi regenerării dentare. Sistemele de implanturi dentare Zimmer se caracterizează prin inovaţie, calitate excepţională şi simplitate.

Implanturile ZIMMER au o conexiune autoblocantă între bont şi implant, conexiune numită ”FRICTION-FIT”. Aceste implanturi crează o sudură la rece fără niciun spaţiu în care pot să pătrundă bacteriile şi fără nici o micromișcare. Ultima generaţie de implanturi dentare de la Zimmer se numeşte Trabecular Metal.
Acest implant dentar inovator se caracterizează printr-un design nou care revoluţionează teoria osteointegrarii implantului, adăugând o nouă teorie şi anume: OSTEOINCORPORAREA.
Noul model combină elementele clasice ale unui implant insurubabil, cu o proprietate unică a companiei Zimmer, şi anume, metalul trabecular. Un alt avantaj al acestui implant dentar este materialul din care este fabricat acesta, şi anume, TANTALUL.Primăverii, Nr. 8

Cluj-Napoca, România

+40 378 119 906

Contactați-ne!

Program

Luni, Miercuri: 08:00-20:00 Marți, Joi: 08:00-21:00 Vineri: 08:00-16:00

Programați-vă!

office@centrulmedical.com