IMPLANTOLOGIE

IMPLANTOLOGIE

Implanturile dentare înlocuiesc rădăcina unui dinte lipse prin intermediul unei piese din titan pe arcada dentară. Dacă vă întrebați ce este titanul? Este un element chimic mai exact un metal alb argintiu cu o duritate foarte mare.

Implantologie

Ce trebuie să știu despre implanturi?

Implanturile dentare înlocuiesc rădăcina unui dinte lipse prin intermediul unei piese din titan pe arcada dentară. Dacă vă întrebați ce este titanul? Este un element chimic mai exact un metal alb argintiu cu o duritate foarte mare.

Titanul este compatibil?

Un biomaterial este considerat biocompatibil când nu reacţionează cu organismul unde este implantat şi nu eliberează produşi toxici pentru organism. Biocompatibilitatea este definită ca lipsă a interacţiunilor între materialul implantat şi materialul care îl înconjoară.

Din ce este compus un implant?

1. o piesă intraosoasa = RĂDĂCINA, spiralată cu lungime şi diametru variabil, depinzând de caracteristicile volumetrice ale structurii osoase în care se implantează

2. o piesă extraosoasa = BONT PROTETIC, care va susţine structura protetică

NOU – Implante cu încărcare imediată
(de la 2 săptămâni la 2 luni)

Despre implantul dentar OSSTEM

Osstem Implant este o companie de implanturi dentare cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și soluțiile inovatoare.

Implantul dentar Osstem are un istoric dovedit de rezultate clinice de succes și satisfacție a pacientului, susținut de cercetări și teste ample.

Implanturile Osstem sunt fabricate conform standardelor riguroase de calitate, oferind asigurare a siguranței și fiabilității.

Despre implantul dentar Zimmer – implantul TSV

Compania Zimmer Dental oferă una dintre cele mai complexe linii de produse din sfera reconstrucţiei şi regenerării dentare. Sistemele de implanturi dentare Zimmer se caracterizează prin inovaţie, calitate excepţională şi simplitate.

Implanturile ZIMMER au o conexiune autoblocantă între bont şi implant, conexiune numită ”FRICTION-FIT”. Aceste implanturi crează o sudură la rece fără niciun spaţiu în care pot să pătrundă bacteriile şi fără nici o micromișcare. Ultima generaţie de implanturi dentare de la Zimmer se numeşte Trabecular Metal.
Acest implant dentar inovator se caracterizează printr-un design nou care revoluţionează teoria osteointegrarii implantului, adăugând o nouă teorie şi anume: OSTEOINCORPORAREA.
Noul model combină elementele clasice ale unui implant insurubabil, cu o proprietate unică a companiei Zimmer, şi anume, metalul trabecular. Un alt avantaj al acestui implant dentar este materialul din care este fabricat acesta, şi anume, TANTALUL.

Solicită o programare

Veți fi contactat, în cel mai scurt timp, pentru a confirma programarea.

Alte servicii stomatologice oferite:

Centrul Medical Jamgossian vă oferă servicii stomatologice complete, într-un mediu profesionist, în clinica noastră dotată la cele mai înalte standarde.

  • PROFILAXIE

   PROFILAXIE

   Profilaxia reprezintă prima şi cea mai importantă etapă a îngrijirii dinţilor, care trebuie să înceapă la apariţia primilor dinţi şi continuată toată viaţă.

  • TRATAMENTE DE ALBIRE

   TRATAMENTE DE ALBIRE

   Centrul Medical Jamgossian utilizează, pentru albirea dinţilor, noul sistem profesional: Acceleratorul de Albire Polus produs de Beyond Corp USA.

  • RADIOLOGIE

   RADIOLOGIE

   Radiologia dentară Cluj constituie un mijloc esenţial de diagnostic şi tratament în stomatologia generală.