Laborator Tehnica Dentara Cluj

Laborator Tehnică Dentară Cluj

Centrul de Prelucrare CAD/CAM pentru Zirconiu Cluj

Cu o experienţă de peste 19 ani, oferim clienţilor noştri toată gama de servicii de tehnică dentară Cluj Napoca. Precum coroane ceramice pe suport de zirconiu, coroane ceramice pe suport de metal, coroane ceramice pe suport de metal placat cu aur. Coroane compozit pe suport metalic placat cu aur, proteze acrilat, proteze elastice tip Bredent, proteze totale. Proteze parţiale, reparaţii proteze, gutiere de bruxism, gutiere de albire, kemmeny, dcr-uri, proteze scheletate.

Existenţa acestui laborator de tehnica dentară Cluj echipat şi utilat cu cele mai noi tehnologii existente astăzi în lume permite realizarea de lucrări dentare Cluj în timpi scurţi şi la un standard care poate fi invidiat de cele mai performanţe laboratoare tehnică dentară existente în lume. De la lucrări protetice pe implante Cluj până la punţi complete executate pe schelete din oxid de zirconiu Cluj.(cel mai nou material inventat şi folosit în domeniul stomatologic Cluj). Putem oferi pacienţilor noştri toată gama de lucrări protetice Cluj de care au nevoie.

Tehnologia performanţă, biocompatibilă cu omul şi natură.

De-a lungul timpului, am experimentat schimbări majore în toate domeniile ştiinţei şi medicinei. Am evoluat de la soluţii primitive la cele mai performanţe tehnologii, lăsând în urmă, uitate, vechile bastioane. Ceea ce este astăzi automobilul faţă de atelaj sau iahtul faţă de vechile corăbii, este şi Zirconiul faţă de metalele folosite în tehnică dentară Cluj. Putem spune că noile tehnologii de prelucrare pentru Zirconiu Cluj sunt nouă revoluţie a acestui domeniu. Oferind calitate absolută, fiabilitate şi cel mai important…biocompatibilitate totală.

Pentru lucrări dentare zirconiu Cluj de o calitate deosebită, va aşteptăm să ne contactaţi!

Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm sa accesați: http://dentaloffice-cj.ro/

Ne găsiți aici!